Fönster

Vi har allt från trä, aluminium, PVC m.m.

10 ÅRS GARANTI

Köper du fönster hos oss och vi monterar dem så ingår det 10 års garanti på monteringen. Detta för att ni som kund skall kunna förlita er på vårt arbete där vi garanterar kvalité.

SPARA ENERGI

Energieffektiva fönster ger bra effekt mot kallras.Dessa fönster klarar cirka 20 minusgrader utan att ge kallras. Jämför du med ett gammalt tvåglas fönster så börjar besvären redan vid 0 grader.

SÄKERHET

Fönstret en av husets svagaste punkter när det gäller säkerhet.Ett fönsterbyte kan vara ett smart sätt att öka säkerheten i ditt hem. Byt till ett fönster med säkerhetsglas och fönsterlås. Det gör det svårare för tjuven att ta sig in.

LJUD

Ljudisolerade glas dämpar det ljud som tränger in genom glaset.Vanligast är att använda ljudisolerande fönster vid trafikerade vägar men man kan stänga inne ljudet i en bullrig miljö.

ANTI-FOG

Egenskaperna hos Antifog gör att det yttre fönsterglaset alltid håller samma temperatur som utomhusluften. Eftersom glaset aldrig är kallare än luften så kan inte vattenångan fästa på glaset. Ingen kondens uppstår.

Sidohängt fönster

Det sidohängda fönstret är en klassiker i många svenska hushåll. Alla känner igen ett utåtgående sidohängt fönster.  Det skapar ett traditionellt utseende. Ett sidohängt fönster har flera fördelar såsom att det är lätt att rengöra och skapar bra vädrings- och utrymningsmöjligheter.

Vridfönster

Vridfönster, som har ersatt det man tidigare kallade pivåfönster, är ett platsbesparande fönster som kan anpassas till många typer av hus och stilar. Ett smidigt vridfönster kan vändas 180 grader för att underlätta skötseln från insidan. Alla våra vridfönster garanterar en hög kvalité, uppfyller de föreskrivna värmeisolerings-värdena och har därför låga u-värden.

Fasta fönster

Fasta fönster är populärt att använda i exempelvis uterum men är även en uppskattad arkitekturdetalj. Det speciella med den här typen av fönster är att de saknar fönsterbågar och att dess glas är fastsatt direkt i fönsterkarmen. Utan fönsterbågar släpper fasta fönster in ännu mer ljus i rummet, vilket gör att du kan njuta lite extra av det rikliga ljusinsläppet i ditt uterum även under de mörkare årstiderna.

Dessa är de fönstermärken vi samarbetar med

SKICKA EN FÖRFRÅGAN FÖR GRATIS OFFERT HÄR!

Scroll to Top