Markarbete

Vi utför alla markarbeten som behövs och har maskiner för att utföra dem

SCHAKTNING

 

Schaktning är en form av markarbete som innebär att marken förbereds och grävs. Detta kräver tung utrustning, vilket betyder att de flesta fastighetsbolag eller ägare behöver anlita någon med denna utrustning.

MARKPRENAD

 

En markentreprenad är en person eller ett företag som gör entreprenadarbeten som innebär att förbereda eller underhålla mark där man till exempel vill bygga ett hus. Det kan gälla allt möjligt så som plantering, asfaltering, avverkning, röjning och en mängd andra saker.

RIVNING

 

Vi säkerställer att rivning genomförs på ett säkert sätt och vi kartlägger vilka material det är som ska rivas samt om det förekommer miljöfarliga ämnen som PCB och asbest. Vi ser till att all rivning genomförs enligt gällande regler för arbetsmiljö och avfallshantering.

SKOG

 

Vi fäller och röjer skogen åt er.Vi utför röjning, gallring och avverkning för markägare.Vi har lång erfarenhet av trädfällning och utför säkra och välplanerade mark- eller sektionsfällningar av träd i alla typer av miljöer.

The bulldozer moves soil digging ground construction equipment

Oavsett om du ska lägga en husgrund, bygga pool, friggebod eller vad du än ska göra inom bygg är underarbetet ett moment som underskattas i viktighet. Precis som alla hantverkare vet så är underarbetet viktigt. Det gäller målning, snickeri och egentligen allt man jobbar med. Så även vid grundläggning och gjutning av en betongplatta eller att anlägga en krypgrund så är det viktigt att göra undergrunden på ett bra sätt. Markarbeten är en av de delar inom grundläggning när vi rekommenderar att man tar in hjälp, eller åtminstone hyr en bobcat eller liknande.

SKICKA EN FÖRFRÅGAN FÖR GRATIS OFFERT HÄR!

Scroll to Top